New Family Blog

Sunday, October 17, 2010


VISIT MY NEW FAMILY BLOG AT

THANK YOU :)

Ramadan 11

Friday, August 20, 2010


Ramadhan 11 Saturday 21 Ogos 2010

Weekends..thank God its Saturday…
So masak masak

gardening

Looking at the birds

Ramadhan 10


Ramadan 10 Friday 20 Ogos 2010

Zikir hari Jumaat ialah Ya Allah.On the way to work sempat beberapa kali menyebut Ya Allah Ya Allah while driving tapi nampaknya susah betul nak bersabar ye..bila depan saya ada kereta yang bawa slow sbb talking on the phone memang hilang sabar zikir pun entah kemana…begitu juga hilang sabar bila org lain jump queue…hilang juga sabar bila nak parking tempat kita ada orang lain blok ..hati merungut rungut dahi pun berkerut kerut kerana sudah timbul rasa marah2.akhir nya tempoh masa tersebut sia sia langsung tiada bermanafaat.. apakah yang dicatat malaikat untuk masa tu…fikir2kanlah dan berubahlah…teringat tema merdaka tahun ini Satu Malaysia manjana transformasi..aku lah dulu yg kena transform.

Ramadhan 9


Ramadhan 9 Thursday 19 Ogos 2010

Where am I? It s already ninth of Ramadhan. I suppose to upgrade my ibadah and not counting for hari raya or other stuff.I made a careful scrutiny on my schedule.Everyday housechores again otherwise my home will be in a mess again,next.. my job..datelines ,meetings,memos,etc,my kids who will sit for exam just around the corner(I only provide less than 5% of my time with them..try to do better sit with them and discuss)and upgrade my what becoming of me continuously.I had memorised a few short surah last time and now brush up again hopefully this time it will be forever stay in my mind by reading it in solat.Besides that need to find time reading buku2 agama which I bought but never read. Time is running out.Cari lah cinta Allah cinta yang hakiki

Ramadhan 8


Ramadhan 8 Wednesday 18 Ogos 2010

Today I am not going to siksa myself with housechores..biarkan I just want be in front of my laptop and read some books.Alhamdullillah I have finished reading Quran baru Khatam dan nak start semula untuk Ramadhan.Jgn lupa klu baca Quran bacalah makna nya dan untuk saya yg mata dah kabur ni beli yg fontnya besar.syukur ia memudahkan sangat.Hari ini dah delete foto2 dalam fb yg foto sape2 pun yg buka auratnya….mmmm…nanti kita plak dapat sahamnya.

Ramadhan 7


Ramadhan 7 Tuesday 17 Ogos

I am a bit losing momentum.Again meeting on this very fasting day from 2.00 and finished by 4.20.yuks.
Tapi ingat ye..semua ini apa pun adalah dgn izinNYA.sabar dan banyak kan berdoa kepada Allah.I fell flat on sofa snoozing until the azan maghrib.My body cant take those younger days kind of work just imagine wake up at 5 am ( inmsonia on and off) and do house work again nonstop cooking and cleaning go to work and comeback at 6.30.My health is deteriorating.Need to find the best medicine for this.

Ramadan 6


Ramadhan 6 Isnin 16 Ogos 2010
As usual chauffer my kids to school as early as 6.50 then attend morning assembly.. launching of the merdeka month-1 Msia menjana Transfoemasi. Then bought some food in the canteen(for berbuka)
then come back prepare speech and then again launching another merdeka month for other session.I hate Monday..oppsss pardon me no no I love everyday created by Allah for me to give full submission to perform my duty as a servant of Allah. My footache is getting better Alhamdulillah.Oh yeah, this morning my dotter went home together his ayah naik train KTM LRT the took a cab back to Cemara.She then went to Intec library for discussion until 4 pm and I am back here so worry when she didn’t return my call and message.Only buka hp at 7.20pm…he geramnya.Dont let your panic mum experience this again.lots of stress u know.Nasib baik dapat berita perogol bersiri tu dah ditangkap.